DNS Internet Filter voor op school

Bescherm leerlingen tegen schadelijke, ongewenste en ongepaste websites op computers, laptops en tablets.

Op school maken leerlingen veelvuldig gebruik van internet. Via computers, laptops , tablets, smartphones, chromebooks, smartboards komt een schat aan informatie binnen, via het internet. Als school wilt u uw leerlingen niet onbeveiligd het internet op laten gaan. Naast al het moois is er ten slotte ook veel informatie beschikbaar die niet voor de ogen van kinderen zijn bestemd. De internetfilter van Digital Thinking biedt altijd actuele en automatisch vernieuwende bescherming tegen dit soort websites. U kiest eenvoudig een categorie websites waarvoor u uw leerlingen wilt behoeden en deze worden automatisch geblokkeerd. En geen gedoe met het opnieuw instellen van alle apparaten: alles wordt automatisch geregeld via de cloud.


Veilig en eenvoudig...

Dashboard

Zelf categorieën aan- en uitzetten.

Netwerk

Een supersnel cloudnetwerk

Filter

Een ijzersterk filter, ook voor nieuwe sites

Computerapparatuur

Levering van de nieuwste corporate computers.

Dreigingen

Blokkeert malware, virussen etc..

Blokkade

Sta gebruikers toe de blokkade te omzeilen.

Statistieken

Blijf op de hoogte van het gebruik.

Dynamisch IP

Werkt ook met een dynamisch IP-adres

en alles...

Onze persoonlijke, snelle en efficiente dienstverlening is wat ons onderscheidt van de massa. Niet langer maandenlang wachten voordat de dienst wordtopgeleverd, om vervolgens weken te moeten wachten voordat een probleem wordt opgelost. Onze gedreven collega's zetten iedere dag weer alles op alles om het binnen de korste keren perfect te laten werken.
U heeft geen idee waar u moet beginnen om een dienst als deze in te stellen, ondanks dat het makkelijk zou moeten zijn? Geen enkel probleem! Wij denken met u mee, leggen u uit hoe het moet, of stellen het voor u in. Het is niet erg als u hulp nodig heeft; daar zijn wij voor!
Door de korte lijnen binnen onze organisatie kunnen nieuwe diensten snel worden opgeleverd. Bent u uw huidige dienstverlener helemaal zat en wilt u direct iets anders? Wij regelen het! Snelheid van handelen hebben wij hoog in het vaandel staan en daar profiteert u direct van!

Bij Digital Thinking zien wij onszelf liever als een onderdeel van uw organisatie dan dat wij uitgaan van een leverancier-klant relatie. Door op deze manier naar uw IT voorzieningen te kijken, is de betrokkenheid bij het functioneren van uw organisatie groot en is de communicatie laagdrempelig en snel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs voor een oriënterend gesprek!