De Weg Naar Succes

Digital Thinking bestaat uit doorzetters. Mensen die verder gaan dan het gewone. Stuk voor stuk delen wij de drang naar perfectie en het overteffen van de verwachtingen van onze klanten. Dát is wat wij doen, dát is wie wij zijn en dát is de reden van ons succes.


Digital Thinking

In 1998 begonnen wij als leverancier van audiovisuele diensten en producten, gedreven door de jarenlange ervaring in deze branche door de oprichter. Als eerste in Nederland maakten wij een start met de verkoop van onze producten op internet en al snel groeiden wij uit tot een voorbeeld voor vele gevestigde audiovisuele leveranciers. Al bij onze start gingen wij verder dan de rest!

Deze instelling hebben wij in de daarop volgende jaren doorgezet en heeft diversificatie van de organisatie mogelijk gemaakt. Toen wij vanuit onze bestaande klanten werden benaderd om ons aanbod uit te breiden met IT-diensten, zijn wij gestart met de ontwikkeling van een IT dienstenpakket waarmee wij onze filosofie verder konden uitdragen. Na in de voorbije jaren ontzettend veel IT dienstverleners aan het werk te hebben gezien bij onze klanten, bedachten wij dat als wij dergelijke diensten gingen aanbieden het radicaal anders moest. Ons streven naar perfectie leidde ons tot de IT diensten zoals wij die vandaag de dag aanbieden: Diensten volledig gebaseerd op de wens van onze klanten met een onovertroffen service door ons IT team. Wij maken altijd waar wat wij beloven. En wij beloven veel!


Onze Geschiedenis