Robuuste AudioVisuele Oplossingen

Een krachtige interne en externe presentatie van uw organisatie zorgt voor een professionele uitstraling, laat uw organisatie opvallen en triggert externe partijen. Digital Thinking is gespecialiseerd in de inrichting van zalen, lokalen en algemeen ruimten met projectoren, monitoren en touchscreens. Naast een gedegen advies dragen wij zorg voor de levering en installatie van de gewenste apparatuur. Zo kunt u zeker zijn van een spetterende presentatie op ieder moment


Een greep uit ons aanbod...

Advies

Advies over AV oplossingen.

Inrichting zalen

Aula's, vergaderruimtes, centrale hal

Levering apparatuur

Snelle levering van AV apparatuur.

Onderhoud

Onderhoud van projectoren.

Ontwerp

Ontwerp van Digital Signage presentaties.

Video Over IP

Overbrug lange afstanden met video.

Draadloos

Draadloze projectie, verbind met touchscreen.

Reparatie

Reparatie van bestaande AV systemen.

en alles...

Onze persoonlijke, snelle en efficiente dienstverlening is wat ons onderscheidt van de massa. Niet langer maandenlang wachten voordat een scherm kan worden geinstalleerd, om vervolgens weken te moeten wachten voordat alles is aangesloten. Onze gedreven collega's zetten iedere dag weer alles op alles binnen de korste keren perfect te laten werken.
U heeft een bijzonder ruimte waarin een videoconferencing setup moet worden geplaatst? Geen probleem! U wilt projecteren in een ruimte met een overdaad aan daglicht? Geen probleem! Voor iedere vraag met een specifieke wens vinden wij een oplossing! Een op maat gemaakte oplossing is altijd beter dan een standaardoplossing!
Door de korte lijnen binnen onze organisatie kunnen nieuwe diensten snel worden opgeleverd. Bent u uw huidige leverancier helemaal zat en wilt u direct iets anders? Wij regelen het! Snelheid van handelen hebben wij hoog in het vaandel staan en daar profiteert u direct van!

AV in hart en nieren

Gedegen kennis van AV is schaars en dit resulteert vaak in teleurstellende projecten of slecht uitgevoerde installaties. Met de gecombineerde ervaring van Digital Thinking die tientallen jaren omvat, hoeft hier bij ons niet voor te vrezen. In tegenstelling tot de vele IT-bedrijfjes die AV als bijzaak zien, heeft Digital Thinking haar wortels in de AudioVisuele markt.

Naast totaaloplossingen leveren wij ook direct losse appratuur via onze LCD 4 U webshop. Voor een snelle, automatisch verwerkte levering kunt u in deze webshop terecht. Indien u op zoek bent naar een partner voor een project of een totaalleverancier voor uw AV, neemt u dan contact met ons op!