Betrouwbare IT Diensten zijn belangrijk

Een modern bedrijf niet kan overleven zonder onderliggende IT voorzieningen. De bedrijfsvoering in de huidige tijd is grotendeels gebaseerd op digitale communicatie met onder andere klanten en leveranciers. Daarnaast kan het zijn dat (een deel van) uw bedrijfsproces plaatsvindt op computers, dan wel op internet. Het kan de productiviteit van uw bedrijf dus ten goede komen als u geen tijd en aandacht hoeft te steken in de onderliggende IT voorzieningen van uw bedrijf.


Onze specialisaties...

Advies

Advies over IT oplossingen.

Beveiliging

Al uw gegevens goed beveiligd.

Netwerken

Ontwerp van bedrijfsnetwerken.

Windows

Kennis van Windows netwerken.

Mac

Kennis van Mac OS X.

Meerdere bedrijfslocaties

Koppelen van bedrijfslocaties.

Ontwerp

Ontwerp en aanleg netwerken.

Backups

(Offsite) Backups van uw data.

Draadloze netwerken

Wifi netwerk op uw locatie.

Linux

Kennis van Linux systemen.

Webwinkel

Uw eigen winkel op maat online.

Probleemoplossing

Als u er niet meer uitkomt.

en alles...

Onze persoonlijke, snelle en efficiente dienstverlening is wat ons onderscheidt van de massa. Niet langer maandenlang wachten voordat een aaplicatie online wordt gebracht,om vervolgens weken te moeten wachten voordat een probleem wordt opgelost. Onze gedreven collega's zetten iedere dag weer alles op alles binnen de korste keren perfect te laten werken.
U wilt een bedrijfsspecifieke applicatie van overal toegankelijk maken? Geen probleem! U heeft een grafisch intensieve applicatie die u toch graag over het internet gebruikt? Geen probleem! Voor iedere vraag met een specifieke wens vinden wij een oplossing! Een op maat gemaakte oplossing is altijd beter dan een standaardoplossing!
Door de korte lijnen binnen onze organisatie kunnen nieuwe diensten snel worden opgeleverd. Bent u uw huidige dienstverlener helemaal zat en wilt u direct iets anders? Wij regelen het! Snelheid van handelen hebben wij hoog in het vaandel staan en daar profiteert u direct van!

Specialistische Kennis & Ervaring

Klakkeloos meegaan in trends op het gebied van ICT is een no-go voor ons. Bij Digital Thinking kijken wij altijd naar uw specifieke gebruikspatroon om te bepalen hoe een IT-dienst wordt ingericht. Het is bijvoorbeeld niet altijd beter om uw volledige IT in een datacenter onder te brengen. Door een goede analyse van uw bedrijfssituatie en nauw overleg, kunt u er vanuit gaan dat wij altijd de oplossing aandragen die het beste past bij úw situatie.