Alles voor het Onderwijs

Geen moderne school kan meer zonder een goede ICT-voorziening. Leraren en scholieren moeten makkelijk kunnen communiceren en samenwerken, een moderne omgeving trekt nieuwe leerlingen aan en leerlingen leren omgaan met de nieuwste technologie. Of je nu wilt meedoen met de laatste trends in cloud-computing, of voornamelijk intern de productiviteit wilt verbeteren, alle combinaties van moderne ICT-technologieën zijn mogelijk. Wij lichten de mogelijkheden graag vrijblijvend toe en ontwerpen dan een passende oplossing voor uw school.


Maar Ook...

Interactieve Whiteboards

Levering en installatie van touchboards.

Informatieborden In School

Roosterswijzigingen, mededelingen etc.

Projectie

Projectie in de aula of centrale hal.

Computerapparatuur

Levering van de nieuwste computers.

Online Leeromgeving

Online hosted leerplatform.

Google Apps

Integratie met Google Apps.

Blogs

Een weblog voor iedere leerling.

Offsite Backups

Backups in ons datacenter.

en alles...

Onze persoonlijke, snelle en efficiente dienstverlening is wat ons onderscheidt van de massa. Niet langer maandenlang wachten voordat een netwerk kan worden geinstalleerd, om vervolgens weken te moeten wachten voordat een probleem wordt opgelost. Onze gedreven collega's zetten iedere dag weer alles op alles binnen de korste keren perfect te laten werken.
U wilt de computers geïnstalleerd hebben in het Engels in plaats van Nederlands? Geen probleem! U wilt dat iedereen zijn persoonlijke apparaten op school kan gebruiken? Geen probleem! Voor iedere vraag met een specifieke wens vinden wij een oplossing! Een op maat gemaakte oplossing is altijd beter dan een standaardoplossing!
Door de korte lijnen binnen onze organisatie kunnen nieuwe diensten snel worden opgeleverd. Bent u uw huidige dienstverlener helemaal zat en wilt u direct iets anders? Wij regelen het! Snelheid van handelen hebben wij hoog in het vaandel staan en daar profiteert u direct van!

Specialistische Kennis & Ervaring

Goede ICT in het onderwijs is een vak apart. Hoewel op de opzet van ICT inhet onderwijs op het eerste gezicht lijkt op de opzet van ICT in het bedrijfleven is er een aantal fundamentele verschillen die vaak over het hoofd worden gezien.

Zo is er in het onderwijs sprake van specialistische software met veel bewegende animaties en interactieve elementen. Bovendien is er specifiek gebruik van persoonlijke en centrale accounts, anders dan in de gemiddelde organisatie. Met onze jarenlange ervaring met de specifieke eisen die het onderwijs aan ICT stelt, zijn wij als een van de weinigen in staat oplossingen te leveren die naadloos aansluiten op de behoefte van deze specifieke branche.