High-Tech VOIP Telefonie

Telefonie is een onderdeel van de organisatie dat ontzettend belangrijk is maar waarover vaak niet wordt nagedacht. Een goede bereikbaarheid en een professionele telefonische uitstraling zijn van essentieel belang voor de ervaring die uw klanten hebben met uw organisatie. Met de telefonie-oplossingen van Digital Thinking beschikt u over een uitgebreide telefooncentrale, kunt u uw huidige telefoonnummers blijven gebruiken en bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw telefonie.


Een greep uit de functies...

Lage Kosten

Lage nummer- & gesprekskosten.

Meerdere lijnen

Meerdere gelijktijdige gesprekken

Voicemail

Uw voicemail ook per e-mail.

Thuiswerken

Thuis de zakelijke telefoon opnemen.

Volledig beheerd

U hoeft zelf niets in te stellen.

Computer

Gebruik uw computer als telefoon.

DECT

Ook te gebruiken met DECT telefoons.

Mobiel

Te gebruiken met mobiele telefoons.

en alles...

Onze persoonlijke, snelle en efficiente dienstverlening is wat ons onderscheidt van de massa. Niet langer maandenlang wachten voordat een aanpassing wordt gemaakt of een extra telefoon kan worden aangemeld. Onze gedreven collega's zetten iedere dag weer alles op alles om het hele pakket binnen de korste keren perfect te laten werken.
U heeft bijzondere wensen voor uw telefonie? Geen probleem! Voor iedere vraag met een specifieke wens vinden wij een oplossing! Een op maat gemaakte oplossing is altijd beter dan een standaardoplossing!
Door de korte lijnen binnen onze organisatie kunnen nieuwe diensten snel worden opgeleverd. Bent u uw huidige leverancier helemaal zat en wilt u direct iets anders? Wij regelen het! Snelheid van handelen hebben wij hoog in het vaandel staan en daar profiteert u direct van!

Alles op basis van internet

Gebruik van de nieuwste technieken kan een traditionele dienst als telefonie veel flexibeler en goedkoper maken. Digital Thinking heeft veel ervaring met het beheer van volledige klantsystemen op basis van internet. Uw telefonie is bij ons dan ook in goede handen en de mogelijkheden voor u als gebruiker zijn enorm.