Ieder bedrijf is bijzonder

Ondanks de grote diversiteit in bedrijfsactiviteiten, bedrijfsvoering en visie hebben alle bedrijven een ding gemeen: De onderliggende techniek moet betrouwbaar zijn.

Een organisatie krijgt vorm door de relaties die zij aangaat in de loop van haar bestaan. De aard van deze relaties definiëren het karakter en bepalen het succes van de organisatie. Het is van belang betrouwbare partners te vinden die meedenken met de organisatie en kunnen ondersteunen op een grote verscheidenheid aan vlakken. Pas als het vertrouwen gerechtvaardigd blijkt en de ervaring leert dat men vooruitgaat kan een succesvolle organisatie worden opgebouwd.

Digital Thinking denkt met u mee en waar nodig denken wij vóór u. Als totaalleverancier op technologisch gebied voor het MKB vertellen wij u graag waarom wij de juiste partner zijn voor uw bedrijf. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin wij de mogelijkheden met u bespreken.


Een Totaalpakket...

Interactieve Whiteboards

Levering en installatie van touchscreens.

Digital Signage

Toon producten of mededelingen bij de balie

Projectie

Projectie in vergaderzalen of centrale ruimte.

Computerapparatuur

Levering van de nieuwste corporate computers.

Online Intranet

Online hosted intranet.

Dedicated Servers

Uw servers veilig in ons datacenter.

Offsite Backups

Backups veilig buiten het gebouw

Cloud Services

Uw applicatie centraal in onze cloud.

en alles...

Onze persoonlijke, snelle en efficiente dienstverlening is wat ons onderscheidt van de massa. Niet langer maandenlang wachten voordat een netwerk kan worden geinstalleerd, om vervolgens weken te moeten wachten voordat een probleem wordt opgelost. Onze gedreven collega's zetten iedere dag weer alles op alles binnen de korste keren perfect te laten werken.
U wilt de computers geïnstalleerd hebben in het Engels in plaats van Nederlands? Geen probleem! U wilt dat iedereen zijn persoonlijke apparaten op het netwerk kan gebruiken? Geen probleem! Voor iedere vraag met een specifieke wens vinden wij een oplossing! Een op maat gemaakte oplossing is altijd beter dan een standaardoplossing!
Door de korte lijnen binnen onze organisatie kunnen nieuwe diensten snel worden opgeleverd. Bent u uw huidige dienstverlener helemaal zat en wilt u direct iets anders? Wij regelen het! Snelheid van handelen hebben wij hoog in het vaandel staan en daar profiteert u direct van!

Bij Digital Thinking zien wij onszelf liever als een onderdeel van uw organisatie dan dat wij uitgaan van een leverancier-klant relatie. Door op deze manier naar uw IT voorzieningen te kijken, is de betrokkenheid bij het functioneren van uw organisatie groot en is de communicatie laagdrempelig en snel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs voor een oriënterend gesprek!